100 jaar kennis

dik eeuw lang trouwe partner

Tuijtel is een begrip in Nederland en ver daarbuiten. Tuijtel kan bogen op een rijke, mooie historie en een lange lange traditie in de wereld van het drukwerk. Wat ooit begon in 1897 als klein familiebedrijf met de focus op handelsdrukwerk in Hardinxveld-Giessendam is uitgegroeid tot een pionier en specialist in kwalitatief en duurzaam drukwerk. Sterker nog: Tuijtel is de eerste gecertificeerde drukkerij die klimaatneutraal drukwerk levert in Nederland.

Die duurzame visie en ondernemende drive is de basis voor elke keuze die Tuijtel maakt en gaat mee in de toekomst als solide familiebedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Waar alles in eigen beheer is. Dit geldt voor het eigen pand, de machines en het wagenpark. Een bedrijf waar medewerkers loyaal zijn, die moeiteloos voor een lange tijd een commitment aangaan. En waar tegelijk gelijkwaardige en duurzame relaties met leveranciers zijn ontstaan. Die qua signatuur zo veel als mogelijk aansluiten op onze gekoesterde groene filosofie.

Vanaf het begin is er altijd die enorme drive geweest om te investeren, te innoveren en te ontwikkelen. Vooruitkijken, maar nooit zonder die duurzaamheid uit het oog te verliezen. Waar anderen in de grafische industrie afhaakten, bleef Tuijtel investeren in kostbare persen en apparatuur, maar ook in automatisering en binders. Altijd kon het nóg kwalitatiever. Nóg efficiënter. Nóg sneller. Nóg klantvriendelijker. En vooral nóg duurzamer.

Internationale krachtenbundeling ‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’

Sinds 2013 zijn wij onderdeel van een toonaangevend, internationaal samenwerkingsverband van 12 zelfstandige drukkerijen uit vier Europese landen: de Daneli groep. Stuk voor stuk marktleider in een specifiek segment van de grafische branche met samen een enorme slagkracht richting de toekomst.

Deze exclusieve groep bundelt álle expertise in alle facetten van de grafische industrie. Van het uitwisselen van vakkennis en -informatie tot en met centraal geregelde inkoop en het gebruikmaken van elkaars productiecapaciteit, maar ook het ontwikkelen van nieuwe (online) technieken.

Meer weten?

Han staat je graag te woord

Han Verkerk
Han Verkerk commercieel directeur

projecten waar we trots op zijn

BNO jaarboek

BNO jaarboek

Opdrachtgever BNO
Apenheul

50 jaar Apenheul

Opdrachtgever Apenheul
De Ark van de Smaak

De Ark van de Smaak

Opdrachtgever Slow Food
Biesbosch

Vaarkrant Biesbosch

Opdrachtgever Nationaal Park de Biesbosch
Theater Vrijthof

Seizoensbrochure Vrijthof

Opdrachtgever Theater aan het Vrijthof