Kleurmanagement

Een van onze diepgewortelde kernwaarden is aandacht. Oprechte aandacht. En dan bedoelen we ook juist aandacht vóóraf. Het voortraject van elk proces is enorm belangrijk. Daar nemen wij bij Tuijtel alle tijd en ruimte voor. Omdat wij bij Tuijtel alleen maar voor het allerbeste eindresultaat gaan, begint alles bij het vroegste stadium: prepress.

Wij beschikken over een eigen moderne studio voor ontwerp, vormgeving, DTP en professionele fotografie. Wij zorgen ervoor dat wij met alle interne en externe betrokken partijen exact diezelfde technische taal spreken. En die taal is puur maatwerk. Met maar één doel: optimale ‘levensechtheid’ van uw drukwerk. Die boodschap bij úw ontvanger. Colourmanagement in optima forma! Onze sterke focus op advies komt duidelijk naar voren bij kleurmanagement, beeldbewerking en aanleverspecificaties.

En heeft u geen eigen experts in uw eigen netwerk? Geen probleem! Tuijtel brengt u graag persoonlijk in contact met partners die hun sporen binnen de kunst- en cultuurwereld ruimschoots hebben verdiend. Wat denkt u van een fotograaf die een historisch museumschilderij levensecht weet te vangen in beeld? Of een lithograaf die álle aspecten van beeldbewerking tot in de finesses beheerst….

Meer weten over kleurmanagement?

Marco helpt je graag

Marco Aggelen
Marco van Aggelen salesmanager