Onze gewaardeerde partners

MVO Nederland

Als ondernemer wil je kunnen blijven ondernemen. MVO Nederland is ervan overtuigd dat dit alleen kan in de nieuwe economie: klimaatneutraalcirculairinclusief en met eerlijke ketens. Daarom vormt MVO samen met ondernemers een beweging naar die nieuwe economie en die beweging moet je snel en groot maken. Hoe groter het netwerk, hoe sneller de nieuwe economie is gerealiseerd. Tuijtel is ook aangesloten bij MVO Nederland om hierin een aandeel te nemen.

BNO Beroepsvereniging voor Nederlandse ontwerpers

BNO is een vereniging, opgericht door ontwerpers, voor ontwerpers. De grootste community van ontwerpers en ontwerpbureaus in Nederland en een professioneel team dat ontwerpers en hun vak op allerlei manieren ondersteunt en promoot.

Sinds 2020 is Tuijtel partner van de BNO en verzorgt het Dd Magazine en jaarboek.

De Monsterkamer

Een trouwe en ook zeer gewaardeerde partner van Tuijtel is De Monsterkamer in Amsterdam. En daar zijn we trots op én oprecht dankbaar voor. In De Monsterkamer zie je met eigen ogen en voel je met eigen handen creaties, papierkwaliteiten en -structuren én ongekende grafische mogelijkheden van Nederlandse en buitenlandse papierleveranciers, papierfabrieken, kwaliteitsdrukkers en grafische specialisten. Dat stelt u in staat de allerbeste keuze mét maximale impact van uw drukwerk te maken.

De Monsterkamer heeft ook een – onafhankelijke – online papierdatabase. Hiermee krijgt u een realistisch inkijkje in diverse papiersoorten en toepassingen (van opvallende bijsluiter en handwerk omslag tot kleurrijke magazines en bijzondere producties van Tuijtel…).

Meer weten?

Eric kan je alles vertellen

Eric Fokkema
Eric Fokkema projectmanager