Logo klimaatneutraal

Het klimaatneutraal-logo kunt u aanvragen bij uw ordermanager. Hij of zij zorgt ervoor dat de benodigde CO2-compensatie exact wordt berekend en geregistreerd bij natureOffice. Als bewijs daarvan krijgt u een certificaat.

Ook ontvangt u het logo in de door u gewenste taal en kleur. Dit logo kunt u bijvoorbeeld in het colofon van uw uitgave plaatsen. Het logo en het certificaat hebben een uniek nummer. Met dit nummer is op de website van natureOffice voor iedereen te controleren hoeveel CO2 er is gecompenseerd en op welke wijze. Het maakt uw maatschappelijke betrokkenheid letterlijk zichtbaar én u geeft een duidelijk signaal af naar uw achterban.

Maakt u regelmatig gebruik van de mogelijkheid tot CO2-compensatie? Dan is het mogelijk het klimaatneutraal-logo te ‘hergebruiken’. Hiervoor is een eenmalige, speciale registratie noodzakelijk. Na deze registratie verschijnen op de website van natureOffice onder één uniek nummer ál uw klimaatneutrale opdrachten. Oftewel: de totale CO2-compensatie van uw organisatie is dan overzichtelijk geclusterd onder één nummer. Uw ordermanager helpt u uiteraard graag bij de eenmalige registratie.

Tuijtel is door natureOffice gecertificeerd. Deze organisatie zorgt ervoor dat de CO2-compensatie gegarandeerd plaatsvindt door middel van Gold Standard klimaatbeschermingsprojecten. Gecertificeerde CO2-compensatie kan meestal al voor slechts enkele tientjes per opdracht en soms zelfs voor maar enkele euro’s. Dus waarom zou u het níet doen?

Vragen hierover?

Neem contact op met Eric

Eric Fokkema
Eric Fokkema projectmanager