Logo klimaatneutraal

Het klimaatneutraal-logo kunt u aanvragen bij uw ordermanager. Hij of zij zorgt ervoor dat de benodigde CO2-compensatie exact wordt berekend en geregistreerd bij natureOffice®. Als bewijs daarvan krijgt u een certificaat.

Ook ontvangt u het logo in de door u gewenste taal en kleur. Dit logo kunt u bijvoorbeeld in het colofon van uw uitgave plaatsen. Het logo en het certificaat hebben een uniek nummer. Met dit nummer is op de website van natureOffice® voor iedereen te controleren hoeveel CO2 er is gecompenseerd en op welke wijze. Het maakt uw maatschappelijke betrokkenheid letterlijk zichtbaar én u geeft een duidelijk signaal af naar uw achterban.

Maakt u regelmatig gebruik van de mogelijkheid tot CO2-compensatie? Dan is het mogelijk het klimaatneutraal-logo te ‘hergebruiken’. Hiervoor is een eenmalige, speciale registratie noodzakelijk. Na deze registratie verschijnen op de website van natureOffice® onder één uniek nummer ál uw klimaatneutrale opdrachten. Oftewel: de totale CO2-compensatie van uw organisatie is dan overzichtelijk geclusterd onder één nummer. Uw ordermanager helpt u uiteraard graag bij de eenmalige registratie.

Tuijtel is door natureOffice® gecertificeerd. Deze organisatie zorgt ervoor dat de CO2-compensatie gegarandeerd plaatsvindt door middel van Gold Standard klimaatbeschermingsprojecten. Gecertificeerde CO2-compensatie kan meestal al voor slechts enkele tientjes per opdracht en soms zelfs voor maar enkele euro’s. Dus waarom zou u het níet doen?

Vragen hierover?

Neem contact op met Eric

Eric Fokkema
Eric Fokkema projectmanager