dienstverlening en personeel

onze betrokken medewerkers

Onze allerbelangrijkste investering en werkkapitaal zijn onze betrokken medewerkers. Deze medewerkers bepalen – stuk voor stuk – de kwaliteit van onze organisatie en dienstverlening en uw drukwerk. Ieder met zijn/haar eigen talenten. Zij maken het verschil.

Onze mensen zijn gemotiveerd en vakkundig opgeleid met veel ’trainingen on the job’. De loyaliteit, saamhorigheid en inzet is groot. Samen vormen zij een mooie hechte club, het kloppend hart van onze organisatie. Wij halen personeel bij voorkeur uit de eigen regio, ook omdat wij met onze duurzame visie de CO²-footprint respecteren.

Wij zijn een officieel erkend leerbedrijf en ondersteunen de grafische branche bij de instroom van (vak)bekwame medewerkers. Wij leiden nieuwe medewerkers zelf op en hebben ook   speciale aandacht voor mensen met unieke talenten, maar met een afstand tot de arbeidsmarkt (Social Return). Onlangs hebben wij een medewerker via Baanbrekend Drechtsteden aangenomen. Een win-win voor alle partijen: mensen aan een baan helpen en als werkgever aantrekkelijk om mensen met een uitkering of arbeidsbeperking in te zetten.

Onze drukkers zijn flexibel inzetbaar op alle drukpersen en printers. Ook de medewerkers van onze nabewerking delen kennis van het machinepark en rouleren hierin, zodat kennis en vaardigheden actueel blijven. Daarnaast is er gedeelde kennis bij calculatie en ordermanagement. Single Point of Knowledge ondervangen wij door kennisdeling, goed documentatiebeheer, proactief handelen bij vertrek en door voldoende tijd te reserveren voor een inwerk-/overdrachtsperiode.

Meer weten?

Han vertelt je graag meer

Han Verkerk
Han Verkerk commercieel directeur