AVG en

informatie-
beveiliging

AVG

Bij Tuijtel zijn we ons bewust van de gevoeligheid van informatie die je als klant met ons deelt. We zijn altijd al zeer zorgvuldig met gegevens omgegaan, gezien onze gevarieerde klantenkring. Wij nemen onze informatiebeveiliging – naast milieu en kwaliteit – dan ook erg serieus. Zo verwerken we alle adressenbestanden met persoonsgegevens volgens de geldende AVG, stellen we altijd met elkaar een verwerkersovereenkomst op én voldoen we aan de felbegeerde ISO-norm 27001 (informatiebeveiliging).

Het zal je niet verbazen dat Tuijtel voor de adresdragers onder meer een speciale biofolie gebruikt uit hernieuwbare grondstof, zoals suikerriet. Of neem die duurzame, zogenaamde ‘paperwrap’. Kortom, onze liefde voor de natuur gaat onverminderd door tot en met die laatste stap om uw (gepersonaliseerde) post op de mat te laten ploffen bij jouw doelgroep.

Non-stop serieuze aandacht voor informatiebeveiliging

Een PDF staat open op het beeldscherm, een gepersonaliseerde mailing is verzendklaar… Voorbeelden van hoe het kan gaan in een bedrijf waar wordt gewerkt en waar mensen rondlopen – ook bezoekers. Dit vraagt om een adequate, structurele aanpak met aandacht voor álle informatie die u ons toevertrouwt: digitale en gedrukte data.

Aan de hand van de ISO-norm 27001 (informatiebeveiliging) heeft Tuijtel zich laten auditeren door KIWA. Zo laten we aantoonbaar zien aan onze gewaardeerde klanten, leveranciers én medewerkers dat wij accuraat met informatiebeveiliging omgaan.

Met gepaste trots prijkt dan ook het meest recente officiële ISO 27001-certificaat op onze muur. Kortom, jouw informatie is optimaal beveiligd bij Tuijtel!

Hoe wij omgaan met informatie?

Jörgen vertelt je graag over ons AVG beleid

Jörgen de Ruijter
Jörgen de Ruijter KAM-IB manager